2011. november 30., szerda

Újszerű Overál - Jelenlegi ára: 1 Ft


Ajándékba kaptuk, de sajnos éppen kicsi volt már rá. Mindössze két alkalommal , ha használtuk.
Nagyon jó meleg és a kapucnija jól fedi a ki buksit.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-21 10:37
. Újszerű Overál - Jelenlegi ára: 1 Ft

Ladybird kislány farmer 5-6év - Jelenlegi ára: 500 Ft

Ladybird kislány farmer nadrág, belső szárhossz: 44 cm.


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-21 09:32
. Ladybird kislány farmer 5-6év - Jelenlegi ára: 500 Ft

DeLock 2.5" External Enclosure SATA HDD / USB2.0 - Jelenlegi ára: 4 170 Ft

DeLock 2. 5" External Enclosure SATA HDD / USB2. 0
Típus: 2, 5" External Enclosure SATA HDD / USB2. 0
Leírás: Külső, USB, SATA
Gyártói weboldal: http: //www. delock. com/produkte/gruppen/Geh%C3%A4use/Delock_25_External_enclosure_SATA_HDD_USB_20_42470. html
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mivel több ezer termékünk van feltöltve, így a leírás nem lehet teljes körű. Az árukészlet folyamatosan változik, így vásárlás előtt kérem mindenki érdeklődjön a termék állapotáról. Előfordulhat olyan, hogy egy termék elfogy vagy éppen kifut. Az ilyen problémák elkerülése végett kérem előbb mindenki kérdezzen, hogy eltudjuk kerülni a semleges illetve negatív értékeléseket.
Minden termék eredeti sérülés mentes csomagolásban (van olyan ami csak ESD tasakban van) található, illetve 1-10 évig (Minden terméknél más és más. ) terjedő magyar garanciát biztosítunk. Kérem olvassa el a szállítási és garanciális feltételeket, vásárlás után Ön ezt automatikusan elfogadja!
Cserét illetve beszámítást nem tudunk elfogadni, így ezekre a kérdésekre nem is válaszolunk! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------GoldChip Karácsonyi AKCIÓ!
Vásároljon 2011. november 1. és 2011 december 31-e között bármilyen asztali számítógépet (Akár fél konfiguráció is lehet! ) kínálatunkból és 1. 000 Ft értékű utalványt adunk ajándékba. A következő linken tekinthető meg mely termékek vesznek részt az akcióban >> Résztvevő termékek! 2 db termék vásárlása esetén 2. 000 Ft, 3 db termék vásárlása esetén 3. 000 Ft (és így tovább... ) értékű utalványt adunk ajándékba. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért kérdezzen nyugodtan a terméklapon. Nem csak az ajándék utalványok miatt érdemes vásárolni, hanem mert 3 db nyereményt sorsolunk ki a vásárlóink között! Minél többet vásárol, annál nagyobb esélye van nyerni. Nyeremények: 1db Sandisk 16Gb Cruzer Blade USB 2. 0 pendrive 5 év garanciával1db PowerColor HD5750 1GBD5-HV3 videókártya1db Fuji FinePix AV200 Fekete digitális fényképezőgépSorsolás: 2012. 01. 16. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Továbbá minden egyéb termék vásárlásakor az ár 5%-át érő utalványt kap, amit a legközelebbi vásárlás alkalmával lehet beváltani. Mindenki egyedi azonosító számú kupont kap a vásárolt termékkel együtt.
Beváltás feltételei: - Minimum 10 ezer Ft értékű vásárlás- Beváltható: 2012. 04. 01.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jelenlegi ára: 4 170 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 08:29
. DeLock 2.5" External Enclosure SATA HDD / USB2.0 - Jelenlegi ára: 4 170 Ft

195/65R15 Pirelli Winter 190 sno Téli GUMIK #11059 - Jelenlegi ára: 8 980 Ft

195/65R15 Pirelli Winter 190 snowcontrol Téli GUMIK #11059
profilmélység: 4. 5-5 mm
darabszám: 2 db
az ár 2 db-ra vonatkozik
(Figyelem!, A fenti darabszám a raktáron lévő valós mennyiséget jelöli. A kiírt darabszámnál többet e tételből kérésre sem tudunk biztosítani. )
A gumik átvizsgáltak, garantáltan sérülés és hibamentesek, importból származnak!
Személyes átvétel telephelyeinken:
Budapest IX. ker., Keszthely, Lenti
(telephelyeineken kedvezményes áron szerelünk)
Amennyiben a kiválasztott termék nem az Ön által választott telephelyen található úgy azt díjmentesen odaszállítjuk. A szállítások időpontjáról érdeklődjön.
CSOMAGKÜLDÉS az ország teljes területére
15"-ig előre fizetve 800Ft/db, utánvéttel 1450Ft/db
16"-tól és C-s és terep gumik esetén előre fizetve 950Ft/db, utánvéttel 1600Ft/db
Ugyanitt új gumik is rendelhetőek kedvező áron. Kérjen ajánlatot!
!!! Figyelem!!! Mivel termékeinket más internetes felületen is eladásra kínáljuk illetve szervizeinkben folyamatos a kiszolgálás, így fenntartjuk a jogot azok aukción kívüli eladására a zárás előtt. Érdemes leütés előtt érdeklődni.
TOVÁBBI TUDNIVALÓK:
Darabszám
A közölt darabszámok a ténylegesen raktáron lévő mennyiséget tükrözik . Párokat és garnitúrákat nem áll módunkban megbontani.
Minőség
A honlapon található gumiabroncsok és felnik nyugat Európából származnak és a termék mindegyike többszöri ellenőrzésen esik át eladás előtt. A gumiabroncsokat a raktárunkba történő beszállítást követően átvizsgáljuk, osztályozzuk, és több ponton mérjük a profilmélységet. Csak sérülés és egyéb hibáktól mentes terméket kínálunk eladásra.
Garancia
A vásárlást követően minden használt termékre a felszerelésig, de legkésőbb 7 napig érvényes visszavásárlási garanciát adunk, amennyiben a terméken hiba vagy sérülés tapasztalható (pl. szálszakadás). A visszavásárlási garancia a termék árának teljes visszafizetésére és az általunk szervezett oda-vissza szállítás költségeire vonatkozik, azonban a kapcsolódó esetleges utánvét díj, szerelési és egyéb költségek térítésére nem.
A téves méretválasztás esetén nem áll módunkban visszavásárolni a terméket.
használt, radiál, személyautó, 15", téli, gyári


Jelenlegi ára: 8 980 Ft

Az aukció vége: 2011-12-05 04:05
. 195/65R15 Pirelli Winter 190 sno Téli GUMIK #11059 - Jelenlegi ára: 8 980 Ft

Cherokee mackós télikabát 6-9hó, 68-74-es - Jelenlegi ára: 990 Ft

Finom, meleg kabi, cipzáros és gombos, kapucnis, puha polár anyag kívül, pamut bélés belül, közte még van vmi, talán vatelin... nem tudom, ahhoz nem értek: ) Nagyon keveset hordtuk, szinte új!


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-11-22 23:31
. Cherokee mackós télikabát 6-9hó, 68-74-es - Jelenlegi ára: 990 Ft

Tiszti szablya XIX. század.! - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

TISZTI SZABLYA XIX sz. REPLIKA
Díszkard. A penge acél , és díszittet gravírozásal. a markolatkosár gazdagon díszített cin és aluminíum ötvözet, a markolat bőrborítású. A hüvely bőborítású.  



Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Az aukció vége: 2011-11-20 22:45
. Tiszti szablya XIX. század.! - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

152-es vékony fiú felső - Jelenlegi ára: 215 Ft

152-es méretű, vékony jó állapotú felsőrész vagy akár pizsifelső kamasz fiúra.



Jelenlegi ára: 215 Ft

Az aukció vége: 2011-11-27 15:28
. 152-es vékony fiú felső - Jelenlegi ára: 215 Ft

Converse cipő - szürke-minőségi! - Jelenlegi ára: 6 800 Ft


Megbízható helyről rendelem, nem kell attól tartani, hogy nem kapod meg!
Ajánlott küldeményként, azonosító számmal, tehát nyomon követhető!
Szállítási idő: előreutalás beérkezését követően 
kb.  14 - 25 munkanap. Ez nem tőlem és Tőled függ, hanem a légipostától.
Elérhető méretek: 35-43-ig
Feles méret nincs!
Kérlek csak akkor indítsuk a rendelést, a fentiekben leírtakat elfogadod és tudomásul veszed. Köszönöm szépen!
Ezeket a cipőket mint magánszemély rendelem meg, segítségképp azoknak akik nem tudják maguknak a nemzetközi oldalakról megrendelni vagy nincs rá lehetőségük.
Ha van még kérdésed, írj nyugodtan, őszinte választ fogsz kapni!



Jelenlegi ára: 6 800 Ft

Az aukció vége: 2011-12-04 07:59
. Converse cipő - szürke-minőségi! - Jelenlegi ára: 6 800 Ft

Képernyővédő fólia, LG KG800 - Jelenlegi ára: 540 Ft


KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Képernyővédő fólia, LG KG800
Cikkszám: 47876
Gyártó: Utá ngyá rtott termé kFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 520. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 1. 050. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 1, 050. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 550. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, amennyiben sima levélként kéri a postázást, cégünk NEM vállal semmi féle reklamációt a postai feladásról, sikeres megérkezésről.
Csak az ajánlott feladásnál tudjuk nyomon követni, igazolni, bármi féle reklamációt elindítani! EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
LG
KG800
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig1, 050. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 550. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM43261


Jelenlegi ára: 540 Ft

Az aukció vége: 2011-11-20 06:24
. Képernyővédő fólia, LG KG800 - Jelenlegi ára: 540 Ft

2011. november 29., kedd

Tartókar tartozék, négyfogú rögzítő panel, - Jelenlegi ára: 300 Ft


KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Tartókar tartozék, négyfogú rögzítő panel, egy lyukkal, HR1638
Cikkszám: 15118
Gyártó: HRFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 520. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 1. 050. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 1, 050. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 550. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, amennyiben sima levélként kéri a postázást, cégünk NEM vállal semmi féle reklamációt a postai feladásról, sikeres megérkezésről.
Csak az ajánlott feladásnál tudjuk nyomon követni, igazolni, bármi féle reklamációt elindítani! EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellelA termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig1, 050. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 550. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM25367


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-11-20 05:15
. Tartókar tartozék, négyfogú rögzítő panel, - Jelenlegi ára: 300 Ft

Kihangosító tartozék, Nokia rögzítő elem, - Jelenlegi ára: 1 940 Ft


KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Kihangosító tartozék, Nokia rögzítő elem, gyári MKU-1 (Cark-91/126/128/132/134-hez)
Cikkszám: 15702
Gyártó: NOKIAFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 520. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 1. 050. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 1, 050. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 550. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, amennyiben sima levélként kéri a postázást, cégünk NEM vállal semmi féle reklamációt a postai feladásról, sikeres megérkezésről.
Csak az ajánlott feladásnál tudjuk nyomon követni, igazolni, bármi féle reklamációt elindítani! EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
Nokia
3100, 3200, 3310, 3330, 3410, 3510, 3510i, 5110, 6100, 6110, 6150, 6210, 6220, 6230, 6310, 6310i, 6510, 6610, 6610i, 6650, 6800, 6820, 7110, 7210, 7250, 7250i, 8310
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig1, 050. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 550. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM25044


Jelenlegi ára: 1 940 Ft

Az aukció vége: 2011-11-20 05:14
. Kihangosító tartozék, Nokia rögzítő elem, - Jelenlegi ára: 1 940 Ft

Akkumulátor, Nokia BP-6M kompatibilis, 1200mAh, - Jelenlegi ára: 2 040 Ft


KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Akkumulátor, Nokia BP-6M kompatibilis, 1200mAh, Li-ion
Cikkszám: 42795
Gyártó: Utá ngyá rtott termé kFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 520. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 1. 050. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 1, 050. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 550. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, amennyiben sima levélként kéri a postázást, cégünk NEM vállal semmi féle reklamációt a postai feladásról, sikeres megérkezésről.
Csak az ajánlott feladásnál tudjuk nyomon követni, igazolni, bármi féle reklamációt elindítani! EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
Nokia
3250, 6133, 6151, 6233, 6234, 6280, 6288, 9300, 9300i, N73, N77, N93
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig1, 050. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 550. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM37337


Jelenlegi ára: 2 040 Ft

Az aukció vége: 2011-11-20 04:44
. Akkumulátor, Nokia BP-6M kompatibilis, 1200mAh, - Jelenlegi ára: 2 040 Ft

Női ruha csomag 1 Ft-ért NMÁ!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Női ruha csomag
Csomag tartalma:
1db Budmil szél jacke (hibás: két zsebén a cipzár felhúzó hiányzik,
belülről szakadás a varrásnál kb 4 cm-es) M-es méretű
1db Narancs sárga kabát jó állapotban 38-as méret, használt
2db farmer: a sötét színű S-es, a világos kék M-es méretű
használtak, de jó állapotúak
3db pulóver: kék kötött elején foltos, M-es méret, rózsaszínű szintén
M-es méret jó állapotban sötétkék pulóver Adidas márkájú XL-es méretű
elöl bolyhos adidas feliratt kopott
Állapot: a ruhák bolyhosak, foltosak, használtak,
inkább otthoni használatra alkalmas, kérem ennek tudatába licitáljon!
Megjegyzés: Kérésre szívesen mérek és válaszolok! Kérem tekintse meg
a többi akciós pár százas és 1 forintos termékeimet!
Több termék rendelése esetén egy posta költséget számítok!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 16:44
. Női ruha csomag 1 Ft-ért NMÁ!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

ZARA női csinos felső - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

ZARA fehér dögös felső kitűnő állapotban vár Rád!
A mérete szerintem inkább S-es, de M-es-nek lett véve...


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-19 15:59
. ZARA női csinos felső - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Clinique Happy 100ML Fóliás Új Férfi Parfüm - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Clinique Happy 100ML Fóliás Új Férfi Parfüm.
A bolti ár töredékéért, a legkedvezőbb áron itt!
A képen látható termék kerül eladásra! Nem alternatív illat!!


Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 14:43
. Clinique Happy 100ML Fóliás Új Férfi Parfüm - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Pulcsi 134/140 - Jelenlegi ára: 490 Ft

Teljesen hibátlan, újszerű (nem használt) khakizöld kapucnis meleg pamut felső "Forest dept Canada" felirattal. 10-12 éves fiúknak. Kérlek nézd a mért méreteket!


Jelenlegi ára: 490 Ft

Az aukció vége: 2011-11-17 14:18
. Pulcsi 134/140 - Jelenlegi ára: 490 Ft

Új férfi CK CALVIN KLEIN boxer alsónadrág boxerals - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

CK Calvin Klein  csíkos boxer alsónadrág
Mérete: free size, minden méretre jó
Nagyon rugalmas anyagból van és nagyon kényelmes viseletet biztosít
Kérem tekintse meg további márkás termékeimet is a galériámban!!!
További CK termékek itt
További automata övek itt
Egyébb övek itt
Pénztárcák itt
Téli kabát síkabát itt
Táskák itt
Vásárlás után legkésőbb 3 nap múlva felveszem önnel a kapcsolatot emailban, ezek után egy hét áll rendelkezésére az ellenérték elutalására ellenkező esetben negatívval díjazom!
Postaköltség 450Ft ajánlva elsőbbségivel (egy munkanap alatt kézbesítik)



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 10:00
. Új férfi CK CALVIN KLEIN boxer alsónadrág boxerals - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

2011. november 28., hétfő

FORD Mondeo talpascsapszeg MAPCO - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Ford Mondeo jobbos-balos.. ÚJ német minőség. MAPCO 



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-19 08:58
. FORD Mondeo talpascsapszeg MAPCO - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Kovácsoltvas márványasztal - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Kovácsoltvas márványasztal...
Hosszúság: 80cm
Magasság: 60cm
Szélesség: 40cm
A teteje 2db 40x40 3cm vastag márvány lap!!! (csak a két lap többe került)
Átfestést igényel a keret azért ennyi csak az ára!!
"Dög" nehéz, (2 emberes)csak személyes átvétel lehetséges!!!
A rajta lévő akvárium és a mikró nem eladó!!!: )



Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-22 08:15
. Kovácsoltvas márványasztal - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Carrera RC Shadow Fox távirányítós RC autó - Jelenlegi ára: 10 700 Ft


1: 20-as méretarány
9 V-os elem, akkumulátor és töltő tartalmazza
Li-Ion akku és töltő
Kapcsolható fényszórók és világítás
Nagy sebességű turbó gomb
Az autót lehet irányítani minden irányban
Differenciálmű
Légtömlős abroncs
3 kapcsolható frekvenciás
Könnyű, ám tartós karosszéria-bírja az ütközéseket!
Maximális sebesség: max 35 km/h
Gyors akkumulátor feltöltési idő: 1-2 óra
Hosszú akkumulátor készenléti idő: 30 perc



Jelenlegi ára: 10 700 Ft

Az aukció vége: 2011-12-03 03:02
. Carrera RC Shadow Fox távirányítós RC autó - Jelenlegi ára: 10 700 Ft

Új kötött menta pulóver 40/42-es (700086) - Jelenlegi ára: 800 Ft

Raktárkészletről eladó ÚJ menta színű pulóver!
Utolsó darab!
Dupla méretes! 40/42-es
Anyaga: 100% akril
A termék méretarányos!
Személyes átvételre nincs lehetőség!
Figyelem!
A termék áruház raktárkészletéről eladó, így a szállítás az utánvétes fizetésnél leütést követő 1-5 napon belül, előre utalásos fizetésnél pénz beérkezését követően 1-5 napon belül történik.
A szállítási díjat a szállítási és garanciális gombot megnyomva tudhatod meg.
Ha előre utalást választ a pénz beérkezésére 5 napot várunk, aztán újraindítjuk az aukciót. Személyes átvételre nincs lehetőség!
NÉZZE MEG TÖBBI TERMÉKÜNKET IS,  KETTŐ vagy TÖBB TERMÉK/AUKCIÓ VÁSÁRLÁSA ESETÉN CSAK EGY SZÁLLÍTÁSI DÍJAT KELL FIZETNI!  /a megvásárolt termékek közül a legmagasabb szállítási díjat/ 


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-11-22 01:42
. Új kötött menta pulóver 40/42-es (700086) - Jelenlegi ára: 800 Ft

Gyönyörű Mercedes alufelni ÚJ gumival 20" - Jelenlegi ára: 400 000 Ft

Kitűnő állapotú gyönyörű szép eredeti Mercedes felni ÚJ gumikkal eladó. Csak a gumik ára lenne, 400. 000 Ft!  
Gumi: Hankook 275/30/20 
4 darab
Igény esetén NON-STOP műhelyünkben fel is szereljük!


Jelenlegi ára: 400 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-22 13:44
. Gyönyörű Mercedes alufelni ÚJ gumival 20" - Jelenlegi ára: 400 000 Ft

Hét év Tibetben - Brad Pitt Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 999 Ft


Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Az izgalmas kalandfilm megtörtént eseményeket dolgoz fel. A világ legnyugodtabb országa zord és mégis fenséges vidéken terül el. Jelenleg csak a hívők szívében él. Tibet önállóságának utolsó éveit tárja elénk a film, amely egy európai ember szemszögéből mutatja be a legendás tájat. 1939-ben, a második világháború előestéjén Heinrich Harrer, a híres osztrák hegymászó elindult, hogy megmássza a Himalája egyik legmagasabb csúcsát, a Nanga Parbatot. A világégés szele utoléri őt és társát, Petert is. Akkor még nem sejtették, hogy egy titokzatos világba csöppennek majd. Útjuk a siker magasából egy angol hadifogolytáborba vezet. Kalandos úton érnek Lhászába, Tibet szent fővárosába, ahol egyedüli idegenekként befogadják őket. A tizennégy éves dalai láma élénk érdeklődést mutat Heinrich iránt. Mivel addig nemigen fordult meg ezen a földön idegen, felkérik az osztrák hegymászót, hogy legyen a láma tanára: tanítsa angolra, földrajzra és a nyugati világ szokásaira. Az önző és arrogáns Heinrich élete is megváltozik a találkozástól...
Részletek a filmről
Stáblista
rendező: Jean-Jacques Annaud
író: Heinrich Harrer
forgatókönyvíró: Becky Johnston
operatőr: Robert Fraisse
díszlettervező: Jim Erickson
zene: John Williams
producer: Jean-Jacques Annaud, Iain Smith, John H. Williams
vágó: Noëlle Boisson;
Szereplők
Brad Pitt (Heinrich Harrer)
David Thewlis (Peter Aufschnaiter)
B. D. Wong (Ngawang Jigme)
Mako (Tsarong)
Ingeborga Dapkunaite (Ingrid Harrer)
Lhakpa Tsamchoe (Pema)
Jamyang Jamtsho Wangchuk (Dalai Láma, 14 éves korában)
Forgalmazó: InterCom
Képarány: 16: 9
Szinkron nyelv: magyar DD 5. 1, angol DD 5. 1, cseh Surround, lengyel DD 5. 1
Felirat nyelv: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, görög, héber, horvát, lengyel, román



Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2011-11-22 13:30
. Hét év Tibetben - Brad Pitt Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

autópumpa készlet Új! - Jelenlegi ára: 4 200 Ft

autópumpa levegős tisztító pisztoly, levegő tömlő adapter kompresszorhoz!
max nyomás 12 bár!
vadi új, dobozában!


Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Az aukció vége: 2011-11-22 07:30
. autópumpa készlet Új! - Jelenlegi ára: 4 200 Ft

Antik erdélyi bokály gyűjtőknek!!! - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Antik erdélyi bokály gyűjtőknek!!!
Sérülés mentes, szép állapotban.
Magassága: 22 cm


Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 06:45
. Antik erdélyi bokály gyűjtőknek!!! - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

55CM GÖMBCSATTOS BARAKA 925 EZÜST FÉRFI NYAKLÁNC - Jelenlegi ára: 72 990 Ft


KÉREM MIELŐTT VÁSÁROL, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALANT LÁTHATÓ SZÁLLITÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEKET!!
VÁSÁROLJON KÖZVETLENÜL A TERMELŐTŐL! INGYENES HÁZHOZSZÁLLITÁSSAL!
MINDEN TERMÉKÜNK BEVIZSGÁLT 925-ÖS TISZTASÁGÚ ÉKSZEREZÜST! 925 JELLEL ELLÁTVA!
MINDEN TERMÉKÜNK KÉZZEL KÉSZITETT EGYEDI DARAB! VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIÁVAL!
VÁSÁROLJON MEGBIZHATÓ ELADÓTÓL KÉREM TEKINTSE MEG TÖBB EZER ELÉGEDETT VÁSÁRLÓM VISSZAJELZÉSÉT: ITT
TOVÁBBÁ BEMUTATKOZÓ OLDALAMAT ÉS EGYÉB TERMÉKEIMET ITT TALÁLJA: ITT
TERMÉK MEGNEVEZÉSE : 925 EZÜST KÜLÖNLEGES, KLASSZIKUS, VASTAG ÉS NEHÉZ FÉRFI BARAKA NYAKLÁNC , KLASSZIKUS GÖMBCSATTAL
HOSSZ: 55 CM
SZEMEK SZÉLESSÉGE/VASTAGSÁGA: 1. 5 CM / 0. 5 CM
SÚLY: 146 GRAMM
(EGYÉB MÉRETBEN IS ELÉRHETŐ, KÉREM NÉZZEN SZÉT TERMÉKEIM KÖZÖTT! )
A TERMÉKRŐL RENGETEG TOVÁBBI KÉPET TALÁL LEJEBB A FIZETÉSI ÉS SZÁLLITÁSI FELTÉTELEK ALATT:
(vásárlás után lehetőleg emailen vegye fel velem a kapcsolatot, mivel külföldön vagyok én is meg az áru is, ha még is telefonon beszélne velem a megadott telefonszámon reggel 6-tól délután 4-ig ér el! )
 
FIGYELEM A FELTÜNTETETT ÁR FIX, ALKU NINCS, CSERE NEM ÉRDEKEL, KÖSZÖNÖM
 



Jelenlegi ára: 72 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 05:23
. 55CM GÖMBCSATTOS BARAKA 925 EZÜST FÉRFI NYAKLÁNC - Jelenlegi ára: 72 990 Ft

2011. november 27., vasárnap

László T. László: Egyház és állam Magyarors - Jelenlegi ára: 1 655 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Egyház és állam Magyarországon, 1919-1945A könyv listaára: 1901 Ft. Leírás:
A kötetben a szerző több mint három évtizede megvédett (és némileg kiegészített) doktori értekezése kapott helyet, melyben a Horthy-korszak egyház és állam közötti kapcsolatai kerülnek ismertetésre. László T. László szemlélete mintegy kiegészíti, bizonyos fokig korrigálja a témára vonatkozó hazai történeti irodalmat. Az egyház és az állam kapcsolatának általános jellegzetességeit taglaló bevezetést követően röviden kitér a téma hazai, 1920. század eleji aspektusaira, hogy bizonyos mozgalmakat, eszméket, politikai irányzatokat megfelelő összefüggésükben láthassunk és értékelhessünk. Kutatási eredményeit a történelmi körülmények és a politikai változások keretébe helyezve tárgyalja a Boldog békeidők, az I. világháború, a forradalmak, a tanácsköztársaság, a Horthy-korszak és a vészkorszak időszakai szerinti tagolásban. Célja megvizsgálni az egyházak, elsősorban a többségi katolikus egyház viszonyának természetét a magyar állammal, megvilágítani ennek a kapcsolatnak a politikai és társadalmi jelentőségét, nem elhallgatva egyes erkölcsi alapon vitatható magatartást, cselekedetet vagy mulasztást. Ennek fényében a Numerus clausus, a szociálpolitika, a választójogi vita, a revizionizmus vagy a zsidótörvények témái éppen úgy szóba kerülnek mint az ellenállás vagy az egyházak zsidómentésben betöltött szerepe. A mű alapvetően keresztény szemléletű összefoglalás, amely ugyanakkor magán viseli a modern egyháztörténet-írás jegyeit is. Nem szépít, nem apologetizál, az egyházpolitikát is kritikusan szemlélteti, ahol szükséges olvashatjuk az Új Ember című katolikus lap kritikájában. A korszak vallási statisztikáit taglaló függelékkel, forrás- és irodalomjegyzékkel, illetve mutatókkal záródó kötet beszerzését szak- és általános gyűjtőkörű könyvtárak részére is ajánljuk. ISBN: 963-361-677-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 655 Ft

Az aukció vége: 2011-11-16 00:26
. László T. László: Egyház és állam Magyarors - Jelenlegi ára: 1 655 Ft

Playmobil geobra rendőrségi hajó - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Eladó a képen látható rendőrségi hajó.
Playmobil geobra
Használt, hiányos kép szerinti állapotban.
Személyesen átvehető Nagykőrösön, illetve egyeztetést követően havonta 1-2 alkalommal Csongrádon, Kiskunfélegyházán, Kecskeméten,
Budapesten (Nagyvárad tér környékén).
A terméket átutalás után postázom, az aktuális postai díjszabás alapján.
Csomagolási díj nincs, utánvéttel nem postázok.



Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2011-11-19 22:26
. Playmobil geobra rendőrségi hajó - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Műköröm UV zselé gél pink 15ml - Jelenlegi ára: 550 Ft

UV ZSELÉ!! (pink)
15ml
Könnyen kezelhető, szépen terülő zselé, kötési ideje 3perc.
Bontatlan állapotban!
Gyors postázás, buborékos borítékban.
Összecsomagolás lehetséges több darab vásárlása esetén!
1-2 darab vásárlása estén a posta sima levélként(saját felelősségre): 150Ft, vagy ajánlva: 360Ft.
3-5 darab vásárlása esetén sima postával(saját felelősségre): 200Ft, vagy ajánlva: 400Ft
6 darab feletti vásárláskor ismét sima postával 150Ft(saját felelőségre) vagy ajánlva 360Ft!
Kérlek válaszd az ajánlott postázást, máshogyan nem tudlak kárpótolni az esetleges csomag eltűnésekor!
Termékeim között találsz fehér illetve színtelen uv zselét is!
CIB-es számlára utalva kérem a termék árát, a beérkezés után azonnal postázom is a terméket.
7 napot várok a kiegyenlítésre, utána semmisnek tekintem a vásárlást!


Jelenlegi ára: 550 Ft

Az aukció vége: 2011-11-12 22:27
. Műköröm UV zselé gél pink 15ml - Jelenlegi ára: 550 Ft

Trendi Horgolt sapka, 8-10 éves lányoknak. - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Dóri is mindenkit elbűvöl ebben a sapkában.
Horgolt téli sapka,   8 – 10 éveseknek    
Puha vastag fonalból horgolt sapka, nagy rózsával díszítve.
A hűvösebb reggelekre.
Méret: 52x 24 cm 
Karácsonyi ajándéknak.
  Kézműves termék!
Forma tartó. Kézzel mosható! Vagy gépben, mosózsákban!   Mosógömbben!
 


Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Az aukció vége: 2011-11-21 17:30
. Trendi Horgolt sapka, 8-10 éves lányoknak. - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Kreatív tanulás! Állatok oktató! Akció - Jelenlegi ára: 200 Ft

Eladó játékos és vidám ÁLLATOK oktató, mellyel sok állatot lehet meg tanulni felismerni.
A4-es méretű, színes oktató.
Laminált, ezért bátran lehet játéka a kis gyerkőcnek. Strapabíró.
Kislányom nagyon szereti, mi memóriajátékként is használjuk.
Súlya nagy borítékkal együtt 40 gr.
Nézd meg a többi aukciómat is, találsz köztük még más jellegű oktatókat is!
Pl.: abc, számok 1-10-ig, színek, ruhaneműk, zöldség-gyümölcsös



Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-11-20 16:59
. Kreatív tanulás! Állatok oktató! Akció - Jelenlegi ára: 200 Ft

A világűr - 101 izgalmas kérdés és válasz - Építs - Jelenlegi ára: 3 144 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
226400
A világűr - 101 izgalmas kérdés és válasz - Építs saját rakétát!
Ha felnézel az éjszakai égboltra, ezer és ezer csillagot látsz. De vajon hogy keletkeznek, és mennyi van belőlük az univerzumban? Az asztronómia, az égitestekkel foglalkozó tudomány rengeteg izgalmas kérdésre ismeri a választ bolygónkkal, Naprendszerünkkel és a világűrrel kapcsolatban. Ha az összes kérdésre ismered már a választ, jutalomként felépítheted a könyv hátuljában található Ariane-rakéta látványos 3D modelljét!
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 3 144 Ft

Az aukció vége: 2011-11-17 16:29
. A világűr - 101 izgalmas kérdés és válasz - Építs - Jelenlegi ára: 3 144 Ft

wilk 530 lakókocsi---féláron!!!!!!!!!!!!! - Jelenlegi ára: 240 000 Ft

wilk 530-as tipusú, jó állapotban piaci ár feléért elvihető. belseje is teljesen jó, mindene müködik(körfütés, hütő, mosogató, gáztüzhely... )telepítésre ajánlom. külföldről ideiglenes rendszámmal érkezett több éve az országba ami már érvénytelen, így papírok hiányában nem forgalomba helyezhető. saját lábán szállitható. nem ázik be sehol.


Jelenlegi ára: 240 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-12 16:23
. wilk 530 lakókocsi---féláron!!!!!!!!!!!!! - Jelenlegi ára: 240 000 Ft

BEAT Digitális ugrókötél - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

BEAT Digitális ugrókötél
Digitális ugrókötél. Számlálja az ugrásokat és az elégetett kalória mennyiségét. 1 elem tartozék.
6335


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 15:30
. BEAT Digitális ugrókötél - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Focus Dailies All Day Comfort 90 db kontaktlencse - Jelenlegi ára: 9 790 Ft

Kérjük, nézze meg a galériában többi termékünket is! Hiszünk abban, hogy nincs Magyarországon nálunk olcsóbb - átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol! Kérjük, ha kontaktlencsét rendel tőlünk, rendelése során a megjegyzés részben küldje el nekünk a kontaktlencse paramétereit! (dioptria, görbület, tórikus lencséknél még cylinder és tengely. Köszönjük! ) Kiszerelés: 90 db / doboz Hordási idő: 1 nap Gyártó: Ciba Vision Rendelhető dioptriatartomány: -10. 00-től +6ig,  
- 8. 00 és +6. 00 között 0, 25 dioptriánként,  - 8. 00 felett 0, 5 dioptriánként Rendelhető görbület-értékek: 8. 6   Termékleírás: A Focus DAILIES kényelmes, praktikus megoldás mindazokra az alkalmakra, amikor nem szeretne szemüveget viselni. A Focus Dailies a legmagasabb minőségű anyagokkal készül, ezáltal garantálva a hosszú távú kényelmet és a stabil pozíciót a szemen. A Focus termékcsalád a Ciba Vision egyik legkönyebben kezelhető lencséi. A behelyezése és az eltávolítása olyan egyszerű mint az ABC. A Focus Dailies napi kihordású lencse, reggel beteszi, este kidobhatja. Tökéletes akár alkalmi sporttevékenységhez, vagy csak ha nem akar bajlódni a napi ápolással.   Az átvétel és fizetés menete: - Kérjük jelezze a Vaterás vásárlás során, hogy
-* futárral vagy személyesen szeretné-e átvenni a terméket. (A házhoz szállítás díja 899 forint, 15. 000 forint összértékű rendelés esetén ingyenes. A személyes átvétel Budapest belvárosában található irodánkban ingyenes)
- * készpénzben vagy banki utalással kíván-e fizetni.
- Ön a Vaterás leütést követően megkapja a visszajelzést elérhetőségeinkkel. Kérnénk, hogy ezt követően küldjön nekünk egy válasz emailt a következő adatokkal: dioptria-érték, görbületet (és tórikus, multi/bikofális lencsék lencsék esetén a további szükséges paraméterek). Szintén jelezze, hogy milyen módon kívánja átvenni és kifizetni a terméket.
- Mi ezután visszaigazoljuk megrendelését és a várható szállítási időt, amely várhatóan 2-4 munkanap (esetleg ritka dioptriák és tórikus lencsék esetén 4-10 munkanap) lesz.
- Végül egy újabb emailben értesítjük Önt, amikor a termék raktáron van és személyesen átvehető vagy átadjuk a futárnak.
- Személyes átvétel esetén Ön megkapja irodánk címét és az útbaigazítást térképpel. Munkanapokon 9. 00 és 17. 00 között várjuk Önt irodánkban. A futár a megadott szállítási címre (házhoz vagy munkahelyre) viszi a termékeket, a feladást követő 24 órán belül. Amennyiben nem találja Önt, akkor még legfeljebb 2 alkalommal próbálkozik a kézbesítéssel. A kiszállítás hétfőtől szombatig naponta 8. 00 és 20. 00 óra között történik. - 30 napos visszavételi garanciát adunk a sértetlen, bontatlan csomagolású termékekre (a törvényileg kötelező 8 napos elállási jogon felül) Ha vannak még kérdései, írjon nekünk! Bármely további kérdését szívesen megválaszoljuk!
Nézze meg további termékeinket is! Szerintünk nálunk találja Magyarország legolcsóbb kontaktlencséit, folyadékjait és szemcseppjeit! Átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol.
Kellemes vásárlást kívánunk, és reméljük, hogy visszatérő vásárlónk lesz!
Az eOptika csapata



Jelenlegi ára: 9 790 Ft

Az aukció vége: 2011-11-11 15:11
. Focus Dailies All Day Comfort 90 db kontaktlencse - Jelenlegi ára: 9 790 Ft

2011. november 26., szombat

Babakonyha szett edények+szedőeszközök Új! - Jelenlegi ára: 650 Ft

Babakonyha kiegészítésére, szuper "alkatrészek"
Kislányok nagy kedvence.
28*21 CM lapon.
Sok szép játékot töltök.
Babakonyha kiegészítők széles választékban, gyümölcsök, zöldségek, edények, husik... stb.


Jelenlegi ára: 650 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 14:27
. Babakonyha szett edények+szedőeszközök Új! - Jelenlegi ára: 650 Ft

Sonyericsson C902 Akkufedél FEKETE - Jelenlegi ára: 3 540 Ft

Termékismertető Sonyericsson C902 Akkufedél FEKETE
Eredeti gyári termék
Kompatibilis készülékek:
(Hosszú lista esetén használja a CTRL+F keresőt)
SONYERICSSON C902
Cikkszám:   SG15164 -vege- További termékeink: klikk ide Fizetési információk
A termék leütése után a Vatera által kiküldött automatikus e-mailben megkapja a szükséges adatokat a fizetés lebonyolításához. Amennyiben a kifizetés banki utalással vagy bank pénztári befizetéssel történik kérjük, hogy a leütést követő 5 munkanapon belül teljesítse. Öt munkanapon túl nem tartjuk tovább fent a terméket, a termék újra aukcióba kerül és az adás-vételt negatív értékeléssel lezárjuk.
Utánvéttel csak legalább 3 pozitív értékeléssel rendelkező vevők részére áll módunkban elküldeni a megrendelést.
Amennyiben a leütést követő 1-2 órán belül nem kapja meg a Vatera automatikus üzenetét az utalási adatokkal, kérjük írásban vegye fel a kapcsolatot velünk. Szállítás
A szállítási díjak minden terméknél a logónk fölött található "Szállítási és garanciális feltételek" linkre kattintva tekinthető meg.
Előre utalás esetén az utalás beérkeztét követő 2 munkanapon belül feladásra kerül rendelése. Kézbesítési idő a posta részéről általában 1-3 munkanap.
Utánvéttel történő rendelések 2 munkanapon belül feladásra kerülnek. A DPD futárszolgálat kézbesítése a feladást követő munkanapon történik, sikertelenség esetén ingyenes másodszori kézbesítés.
A rendelések feladásáról a feladás napján e-mailben értesítjük a vevőket.
Személyes átvételre nincs lehetőség.
  Garancia
Termékeinkre a jogszabályokban előírt 6 és 12 hónap jótállást vállalunk. Minden termék leírásában szerepel a termékre vonatkozó jótállási idő. A garanciális érvényesítést csak a mellékelt számla vagy másolata ellenében tudjuk elfogadni. Kérjük azt őrizze meg. Garanciális problémával és ügyintézéssel kapcsolatban írásban vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérjük pontosan írja le a hibát, problémát a termékkel kapcsolatban. Fontos információk
Termékeink értékesítése minden esetben számlával történik. Vásárlás előtt ha bármilyen kérdése van írjon nekünk Vaterán keresztül a későbbi problémák elkerülése végett.
Raktárkészlet naponta változik, így napi szinten frissítjük az elérhető termékeket a Vatera piacterén. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy a licitált termék aznap készletről elfogyott, de a piactérről még nem töröltük és közben adta le rá rendelését. Ha ez előfordul minden esetben értesítjük a vevőt.
Az esetleges téves termék leírásokért, információkért amely a gyártótól származik felelősséget nem vállalunk. A termékekhez tartozó képek illusztrációk, egyes esetekben eltérhetnek a valóságtól.
A vásárlással elfogadja feltételeinket.
StartGSM
 


Jelenlegi ára: 3 540 Ft

Az aukció vége: 2011-11-14 13:25
. Sonyericsson C902 Akkufedél FEKETE - Jelenlegi ára: 3 540 Ft

VW Transporter T4 fűtőmotor - Jelenlegi ára: 5 000 Ft


FŰTŐMOTOR



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-01 10:44
. VW Transporter T4 fűtőmotor - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eredeti,új Rensix felső , áron alul - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Új, Rensix felső. Csinos fazon. Eredeti.
Kb 5-10cm enged az anyaga.
Kérlek nézd meg a többi termékemet is, sok márkás ruha van feltéve.
Csere köszönöm, de nem érdekel.
Posta csak sacc.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 09:38
. Eredeti,új Rensix felső , áron alul - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

SOK 1 ft-os! - Bézs egyedi hosszított felső!! - Jelenlegi ára: 550 Ft

nagyon szép, bézs hosszított, strasszokkal kirakott felső. Licitet nem törlök, leütés után 2-3 nap múlva jelentkezz, és max. 1, 5 héten belül utalj. Heteket nem várok, írok egy figyelmeztető emailt, negatívat adok, és visszateszem a terméket.
ennek tudatában licitálj!


Jelenlegi ára: 550 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 07:44
. SOK 1 ft-os! - Bézs egyedi hosszított felső!! - Jelenlegi ára: 550 Ft

Opel vectra hűtőrács - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Használt 93-as évjárat. Van más "A" vectra alkatrészem is kérdezz bátran.


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-01 06:18
. Opel vectra hűtőrács - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Rammstein ülő koncertjegy ELADÓ! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

ELADÓ egy Rammstein ülőjegy a ma esti(november 10) koncertre a Papp László Sportarénába!
A jegy a 103 as szektorba szól!
Mielőtt leütöd kérlek érdeklődj, hogy meg van-e még!

Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-11 01:22
. Rammstein ülő koncertjegy ELADÓ! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Givenchy Play For Her Intense 100 ml Női Parfüm - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Eladó a képen látható NŐI PARFÜM !
 
A termékeim kivétel nélkül külföldi parfüm nagykereskedésből származnak, új bontatlan csomagolásban kerülnek kiszállításra.
 
Nézd meg a többi termékemet is, folyamatosan kerülnek fel új illatok, mind férfi illetve női!!!
 
Köszönöm az érdeklődést, további jó Vaterázást kívánok!!!!!
 
 
 


Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-11-11 22:18
. Givenchy Play For Her Intense 100 ml Női Parfüm - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

2011. november 25., péntek

HOSSZÍTOTT VÉKONYKÖTÉSŰ PULCSI M/L-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

Vagány, divatos póló.
A termék új, címkével ellátott. A bolti ár feléért megkaphatod. Ajándéknak is tökéletes választás. A ruházkodásra szánt összeg felét megtakaríthatod. Keresd a többi termékeinket is!
MINŐSÉG=BIZALOM
A TÖBBI ÚJ AKCIÓS TERMÉKEINKET TEKINTSD MEG A GALÉRIÁBAN.
VÁLOGASS
ÖLTÖZZ DIVATOSAN A BOLTI ÁR FELÉÉRT.
Az üzletpolitikánk lényege, hogy minden esetben kiváló minőségű, csakis új termékeket kínálunk, és azokat mindig lélektani árakon. Szeretnénk olyan áron és minőségben megjelenni, amelyek minden volt és leendő vásárlónkkal elmélyíti a hosszú távú kapcsolatot. Amikor megkapod az első csomagot tőlünk, és a kezedbe veszed majd a kiválasztott felsőt meg fogod érteni, hogy mire gondolok.  A lélektani ár mindig a bolti árak töredéke.  Minden esetben jó döntést fogsz hozni ár és minőség arányában.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-19 21:45
. HOSSZÍTOTT VÉKONYKÖTÉSŰ PULCSI M/L-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fényképtartó I. - Jelenlegi ára: 300 Ft

Használt, jó állapotban lévő fényképtartó.
A hátuljáról sajnos lejött a támasztója, de szerintem így is használható.
Ha bármi kérdésed van kérlek írj, amint lehetőségem adódik örömmel válaszolok. Nézz körül nálam, hátha megakad valamin a szemed.
 


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 19:29
. Fényképtartó I. - Jelenlegi ára: 300 Ft

Faragás - Jelenlegi ára: 170 000 Ft

Korunk ismert alkotójának munkája. Nagy kisugárzású alkotás. Fából és gipszből készült!


Jelenlegi ára: 170 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-20 17:59
. Faragás - Jelenlegi ára: 170 000 Ft

Az Ördög étlapja - Irodalmi szakácskönyv - Jelenlegi ára: 3 383 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
91469
Az Ördög étlapja - Irodalmi szakácskönyv
Rendhagyó szakácskönyvet tart kezében, mely olvasásra és kulináris élvezetekra csábít. Tizenegy novellát és két verset tartalmaz a kötet, melyet témájuk, az étkezés köt össze. A remek novellák és versek nagy rész pontos útmutatást ad az ételek hozzávalóiról és elkészítésükről. Ahol ez hiányzik, receptekkel pótoltuk Rosenstein Tibor segítségével. A csábításhoz hozzájárulnak Réz Mihály látványos fotói. Jó olvasást, jó főzést, jó étvágyat kíván a kiadó!
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 3 383 Ft

Az aukció vége: 2011-11-16 17:14
. Az Ördög étlapja - Irodalmi szakácskönyv - Jelenlegi ára: 3 383 Ft

HolidayPlus szállodautalvány - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Eladó holidayplus szállodautalvány. 1 db utalvány tartalma 1 éjszaka szállás 2 főre egy tetszés szerinti partnerszállodában. A szállodák a www. holiday-plus. net/hu_omv honlapon tekinthetők meg. Kiegészítésént kötelezően fizetendő: reggeli és vacsorafogyasztás ára személyenként és éjszakánként.
Összesen 13 db utalvány van, igény szerint kevesebbet is odaadok, nem kizárólag egyben az összeset.

Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-11-12 15:20
. HolidayPlus szállodautalvány - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Csinos, hosszú, sötét lila szoknya L-es - Jelenlegi ára: 800 Ft

Eladó a képeken látható, akár alkalomra is viselhető, érdekes széles bordás szoknya. Hosszú, térd alá érő, Mes, L-es, de kérésre mérek. Dereka megkötős így állítható, nagyon kényelmes, mégis elegáns. Szép állapotú, keveset használt.
Folyamatosan töltöm fel ruháimat, mind szép és olcsó!
Nézd meg őket!
Köszönöm!


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-11-16 14:44
. Csinos, hosszú, sötét lila szoknya L-es - Jelenlegi ára: 800 Ft

Helly Hansen férfi kabát - Jelenlegi ára: 4 100 Ft

Eladó egy Helly Hansen férfi kabát XXL méret van beleírva, de szerintem L vagy XL méretű. A kabátnak annyi hibája van, hogy az akasztónál a varrás mentén megszakadt.
Teljes hossza 80cm , az ujjak hossza nyaktól 85 cm, hónaljtól 70 cm, szélesség cipzárazva  68 cm, a kapucnit be lehet hajtani.


Jelenlegi ára: 4 100 Ft

Az aukció vége: 2011-11-19 13:29
. Helly Hansen férfi kabát - Jelenlegi ára: 4 100 Ft

Divatos Armani 1forintról!Akár fixen is! - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Eladó a képen látható divatos, nagyon szép  Armani karóra!!!! A díszdoboz nem képezi az árverés tárgyát, de kérésre tudok küldeni!!!!! Megfelelő ajánlat esetén zárom az árverést!!!! Kérlek nézz körül oldalamon, mert naponta bövülő kínálatot találsz szebbnél szebb órákból, fix áron, ha nem akarod egy licit verseny végén jóval drágábban megvenni máshol!!! Jó licitálást és vásárlást!!!!!  92


Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 12:44
. Divatos Armani 1forintról!Akár fixen is! - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

PEPE JEANS-ANDY WARHOL FELSŐ 70%-AL OLCSÓBB -ÚJ- - Jelenlegi ára: 6 690 Ft

MINDEN TERMÉKEM AZONNAL ELVIHETŐ
Pepe Jeans-Andy Warhol kollekció
100% pamut
nagyon jó anyagú, rugalmas
L-es(kb 38-40-es méret)
hossza 65 cm, szélessége 42-50 cm
eredeti ára 18 000 ft
 
NÉZD MEG A TÖBBI AUKCIÓM IS!
CSAK EREDETI TERMÉKEK AMERIKÁBÓL!
A TERMÉKET NEM KELL RENDELNI!
CSAK A BELFÖLDI PK JÖN RÁ!
UTÁNVÉTTEL NEM POSTÁZOK!
ELLENŐRIZD A MEGADOTT CENTIKET!
A postaköltség a Magyar Posta díjszabása szerint.
Csomagolási költség nincs.
Szállítási idő kb 1-4 nap(Magyar postával)
Személyesen Dunaharasztin vehető át.


Jelenlegi ára: 6 690 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 11:31
. PEPE JEANS-ANDY WARHOL FELSŐ 70%-AL OLCSÓBB -ÚJ- - Jelenlegi ára: 6 690 Ft

2011. november 24., csütörtök

Simson menesztőgumi hardigumi - Jelenlegi ára: 320 Ft

Simson menesztő gumi.
Kérlek nézd meg a többi termékemet is, mert most 15000Ft feletti vásárlásnál állom a postát!!!


Jelenlegi ára: 320 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 10:59
. Simson menesztőgumi hardigumi - Jelenlegi ára: 320 Ft

Egyéb, Nokia 6125, gyári, antenna takaró - Jelenlegi ára: 1 390 Ft


KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Egyéb, Nokia 6125, gyári, antenna takaró fedél, piros
Cikkszám: 18792
Gyártó: NOKIAFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
A 12 hó KapmegyerGSM garancia ideje alatt üzletünk vállalja a garanciális javítást! Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 390. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 990. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 990. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 500. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, amennyiben sima levélként kéri a postázást, cégünk NEM vállal semmi féle reklamációt a postai feladásról, sikeres megérkezésről.
Csak az ajánlott feladásnál tudjuk nyomon követni, igazolni, bármi féle reklamációt elindítani! EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
Nokia
6125, 6125
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig990. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 500. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM35726


Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Az aukció vége: 2011-11-22 08:59
. Egyéb, Nokia 6125, gyári, antenna takaró - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Champion Aerovantage KF 70 ablaktörlő - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Champion Aerovantage KF 70 ablaktörlő , a dobozon jelzett tipusokhoz, a doboz 2 db lapátot tartalmaz.


Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 08:21
. Champion Aerovantage KF 70 ablaktörlő - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Női Adidas szabadidő együttes - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Ujjonan vásárolt Adidas szabadidő ruha m-es méret. Sajnos rám kicsi lett ezért eladásra kinálom, hibátlan. Szine szép élénk piros.


Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Az aukció vége: 2011-11-12 18:18
. Női Adidas szabadidő együttes - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

RITKASÁG!!Diamanda Galas lemezek - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

6 lemez, egy dupla, 2 eredendően 45-ös fordulatú és ritkán felbukkanó. A hölgy amúgy a zenei palettán egy unicum és talán egy ikon is. A borítók átlagos jó állapotúak a lemezek nagyon szépek. Akit komolyan érdekel kérem tegyen egy ajánlatot.
http: //en. wikipedia. org/wiki/Diamanda_Gal%C3%A1s


Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 17:00
. RITKASÁG!!Diamanda Galas lemezek - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Nemet gyartmanyu 28-29-es teli csizma - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

bundas hasznalt de jo allapotban van..... ..... ..... ..... ..... ..... ....


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 14:56
. Nemet gyartmanyu 28-29-es teli csizma - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

hilti ütvefuro - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

kis hilti ütvefuro
hastnált de jo állapotban van 
ha kédése van irjon


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 14:00
. hilti ütvefuro - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

teljesen új öv!! nagyon jó áron :) - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Árukészletből megmaradt, teljesen új bőröv. Fekete színű olasz bőrből 32-es méret 95cm hosszú. A kártyalap minták egy része mélyesztve van az övben és azok is bőrből vannak, a többi (a fehér színűek) festettek. (A csoportos képen az összes eladó bőröv látható).
Nézd meg a többi termékemet is : )
Már most vásárolj be karácsonyra : -)


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 11:44
. teljesen új öv!! nagyon jó áron :) - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Menyasszonyi ruha szuper áron 10 - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

A licit tárgya a képen látható  trendi menyasszonyi ruha amely megrendelésre készül a te méreted szerint  és most egy hétig előrendelés esetén rendkívűl kedvező áron vehet meg az általad válsztott modelt amelynek elkészítése 4-6 hetet  vesz  igénybe a ruha magyar országon készül  egyenesen a készítötől rögtön hozzád kerül kikerülve ezzel egy csomó plussz kölséget most egy hétig  még ÓLCSOBAN lehet tied  az a ruha amiben férjhez mehetsz Több ruha rendelése esetén kedveszményt adok
 Folyamatossan töltöm fel a válsztható modelleket  a ruhák garatáltan jó minőségüek számlát adunk róla bármely modell választható más szinben is fekete fehér piros bordó  anyag
mindig van készleten  egyéb szinben egyeztessünk a kellemetlenségek elkerülése véget



Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-12 09:18
. Menyasszonyi ruha szuper áron 10 - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

2011. november 23., szerda

Suzuki Swift 05-07 jobb első fényszóró - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Suzuki Swift 2005-től, jobb első fényszóró. Jó minőségű. Számlaadás és cseregarancia is van.


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 07:39
. Suzuki Swift 05-07 jobb első fényszóró - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Szürke vagány naci 2 évesre - Jelenlegi ára: 890 Ft

Szürke vagány naci 2 évesre bh 33 cm, kh 48 cm, deréka állitható, vékonyka kisfiúra ajánlom.


Jelenlegi ára: 890 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 06:29
. Szürke vagány naci 2 évesre - Jelenlegi ára: 890 Ft

Diszelgő parolin zöld (Par -046 ) - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Diszelgő parolin zöld
(Par -046 )
KÉREM NÉZZE MEG EGYÉB TERMÉKEIMET.
Szállítási, fizetési feltételek !!!
Az aukció lezárása után a nyertes kap tőlem egy részletes tájékoztatót - a Vatera értesítővel együtt. - az átvétellel kapcsolatban. Banki utalás (minimum 5 nap) vagy pénzes utalvány esetén a terméket csak a vételár + postai  költség számlámra történő beérkezése után postázom, 3 napon belül, ajánlott küldeményként.    (Nem ajánlot küldeményt csakkfejezetten a vásárló saját felelőségére postázom) Az éppen érvényben lévő postai díjtáblázat szerint, ami a Posta honlapján megtalálható.
Utánvéttel nem postázok!
Ha több terméket vásárol egy héten belül, azt összevárhatjuk.  Kérem, hogy csak akkor licitáljon, ha komolyan gondolja a vásárlást!  Amennyiben 8 napon belül nem válaszol tájékoztató levelemre, az ügyletet "NEGATÍV" minősítéssel lezárom.



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 05:18
. Diszelgő parolin zöld (Par -046 ) - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Acer AL1715 17"-os TFT monitor - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Eladó egy Acer AL1715 17"-os TFT monitor. Teljesen jól működik, pixel hiba mentes, az eredeti dobozában adom.


Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-12 11:37
. Acer AL1715 17"-os TFT monitor - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

GALLYTÖRŐ - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

ELADÓ!
EGY KOMPLETT GALLYTÖRŐ RÁCS, FELSŐ RÉSZ EGYBEN.
TALÁLHATÓ RAJT 2 DB KÖDLÁMPA IS , AMI MÁR BENNE VAN AZ ÁRBAN!
MÉRETEI : 198 CM SZÉLES ÉS 88 CM MAGAS.
IDEÁLIS : FORD, NISSAN, STB... TEREPJÁRÓKRA ILL. FURGONOKRA, HASZON JÁRMŰVEKRE VAGY KI , MIRE SZERETNÉ FELRAKNI!!!
ESETLEG 15" - OS 4X100-AS OSZTÓKÖRŰ ALUFELNI CSERE ÉRDEKEL!



Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 11:18
. GALLYTÖRŐ - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Peugeot Partner vonóhorog, Új, Bosal - Jelenlegi ára: 19 900 Ft


PEUGEOT PARTNER vonóhorog, Új, BOSAL
Technikai adatai:
Fix, szükség esetén két csavarral levehető
bosal 023391
PEUGEOT Partner 1996-2008
 Lökhárító kivágás: Szükséges
Vontathatóság: 1 100 Kg
Függőleges terhelés: 75 Kg


Jelenlegi ára: 19 900 Ft

Az aukció vége: 2011-11-27 09:45
. Peugeot Partner vonóhorog, Új, Bosal - Jelenlegi ára: 19 900 Ft

Dohányzóasztal, csempe berakással /ÁRZUHANÁS/ - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Feleslegessé vált a képeken látható, használt dohányzóasztal. Egy igazán masszív, vastag bútorlaból készűlt, igényesen kialakított darabról van szó, tetején padlócsempe berakással. Pár, használatból eredő hibától eltekintve, egyik csempe megrepedve de alig látható, valamint az alsópolc szélén található egy kidörzsölés, az asztal teljesen jó állapotú. Méretei 140*77*48* centiméter. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok és köszönöm a klikket!


Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-27 08:59
. Dohányzóasztal, csempe berakással /ÁRZUHANÁS/ - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

195/50R15 Fulda Carat Attiro Nyári GUMIK #11354 - Jelenlegi ára: 8 380 Ft

195/50R15 Fulda Carat Attiro Nyári GUMIK #11354
profilmélység: 4-5 mm
darabszám: 2 db
az ár 2 db-ra vonatkozik
(Figyelem!, A fenti darabszám a raktáron lévő valós mennyiséget jelöli. A kiírt darabszámnál többet e tételből kérésre sem tudunk biztosítani. )
A gumik átvizsgáltak, garantáltan sérülés és hibamentesek, importból származnak!
Személyes átvétel telephelyeinken:
Budapest IX. ker., Keszthely, Lenti
(telephelyeineken kedvezményes áron szerelünk)
Amennyiben a kiválasztott termék nem az Ön által választott telephelyen található úgy azt díjmentesen odaszállítjuk. A szállítások időpontjáról érdeklődjön.
CSOMAGKÜLDÉS az ország teljes területére
15"-ig előre fizetve 800Ft/db, utánvéttel 1450Ft/db
16"-tól és C-s és terep gumik esetén előre fizetve 950Ft/db, utánvéttel 1600Ft/db
Ugyanitt új gumik is rendelhetőek kedvező áron. Kérjen ajánlatot!
!!! Figyelem!!! Mivel termékeinket más internetes felületen is eladásra kínáljuk illetve szervizeinkben folyamatos a kiszolgálás, így fenntartjuk a jogot azok aukción kívüli eladására a zárás előtt. Érdemes leütés előtt érdeklődni.
TOVÁBBI TUDNIVALÓK:
Darabszám
A közölt darabszámok a ténylegesen raktáron lévő mennyiséget tükrözik . Párokat és garnitúrákat nem áll módunkban megbontani.
Minőség
A honlapon található gumiabroncsok és felnik nyugat Európából származnak és a termék mindegyike többszöri ellenőrzésen esik át eladás előtt. A gumiabroncsokat a raktárunkba történő beszállítást követően átvizsgáljuk, osztályozzuk, és több ponton mérjük a profilmélységet. Csak sérülés és egyéb hibáktól mentes terméket kínálunk eladásra.
Garancia
A vásárlást követően minden használt termékre a felszerelésig, de legkésőbb 7 napig érvényes visszavásárlási garanciát adunk, amennyiben a terméken hiba vagy sérülés tapasztalható (pl. szálszakadás). A visszavásárlási garancia a termék árának teljes visszafizetésére és az általunk szervezett oda-vissza szállítás költségeire vonatkozik, azonban a kapcsolódó esetleges utánvét díj, szerelési és egyéb költségek térítésére nem.
A téves méretválasztás esetén nem áll módunkban visszavásárolni a terméket.
használt, radiál, személyautó, 15", nyári, gyári


Jelenlegi ára: 8 380 Ft

Az aukció vége: 2011-11-27 04:06
. 195/50R15 Fulda Carat Attiro Nyári GUMIK #11354 - Jelenlegi ára: 8 380 Ft

2011. november 22., kedd

Tibeti Joghurt gomba--1adag 2.5dl tejhez - Jelenlegi ára: 650 Ft

Tibeti gomba, aki nem ismerné:
A gombát tibeti szerzetesek tenyésztették, és a következő gyógyító erőkkel bír:
1. A szervezet ellenálló képességét helyreállítja
2. Meggyógyítja a szívbetegségeket, s a szív érrendszerét és szétbomlasztja a koleszterint a vérerekben.
3. Meggyógyítja a hasnyálmirigy, a máj és a lép betegségeit.
4. Meggyógyítja az epét, kitisztítja az epevezetéket, a patkóbelet és szétbontja az epekövet.
5. Meggyógyítja a gyomrot és a bélcsatornát, a  patkóbelet és eltünteti a fekélyeket.
6. A gomba antibiotikumot képez a szervezetben, és ez által meggyógyítja a gyulladásokat.
7. Optimalizálja a vérnyomást.
8. Meggyógyítja a beteg vesét és kontrolálja a húgyelvezető utakat.
9. Visszatartja és fékezi a metasztázisok újra fellépését.
10. Megakadályozza a gyors öregedést.
11. Megszünteti a test petyhüdtségét és a megterhelés(stressz) okozta fáradtságot.
12. A gomba mindennemű, az élethez szükséges vitamint tartalmaz.
ALKALMAZÁSI TANÁCS 1 SZEMÉLY RÉSZÉRE:
Kb. 1kiskanálnyi mennyiségnek megfelelő gombát leöntünk 2, 5 dl felfőzetlen tejjel/kizárólag friss, zacskós tej alkalmas/. 24 óra múlva átszűrjük műanyag szitán. Az átszűréshez segítségül csak műanyagból vagy fából készült kanalat használhatunk. Az átszűr joghurt kész a fogyasztásra. A szitában maradt gombát folyó hideg víz alatt leöblítjük, majd a kitisztított üvegbe visszatöltjük és 2, 5 dl tejjel újra felöntjük. Az üveget a konyhában, szobahőmérsékleten, fedetlenül tartjuk. Nem szabad hideg helyre vagy hűtőbe rakni.
A GOMBA FÉMMEL NEM ÉRINTKEZHET!
KÚRA
A joghurtot este közvetlen a lefekvés előtt fogyasztjuk el.
A kúra időtartama 20 nap, ezután 10 nap pihenő következik.
A kúrát addig folytatjuk, amíg egészségi állapot helyreáll.
FIGYELEM!
Ha a gomba nem kap elegendő tejet, fekete lesz és 24 óra múlva elveszti a gyógyító erejét, elpusztul. Tehát 10 napos pihenő alatt is rendszeresen meg kell tisztítani, és a tejjel ellátni. Az egészséges gomba 17 nap alatt duplájára szaporodik, ekkor meg lehet felezni és az egyik felét másnak lehet adni . A gomba szaporodásával arányosan a tej mennyiségét is megfelelően növelni kell. A gombát egy professzor hozta Magyarországra, aki 5 évig dolgozott Indiában. Májrákban megbetegedett és a Tibeti szerzetesek ezzel kezelték. Meggyógyultan tért vissza és hazatérésekor a szerzetesek egy adag gombát adtak neki, amit hazahozott.
Jó egészséget, és sok szerencsét!
 
 
Simán csak a vevő felelősségére küldöm!
Utánvéttel nem küldök semmit! 1000ft alatti  vásárlás esetén  nem tudok személyes talit megoldani.
Egyébként Csepelen, Boráros térnél, Fehérvári úton a megadott címeken... előre egyeztetett időpontban.
Postázva elsőbbséggel küldöm őket !! Simán 255ft ajánlva 480ft.



Jelenlegi ára: 650 Ft

Az aukció vége: 2011-11-27 01:33
. Tibeti Joghurt gomba--1adag 2.5dl tejhez - Jelenlegi ára: 650 Ft

Disney Minnie 110 - Jelenlegi ára: 600 Ft


A napokban nagyon sok márkás rucit töltök fel, érdemes lessz visszanézned!!
Licitálás előtt olvasd el a sajátoldalamat!!
Licitet nem törlök!!
Disney
Minnie
110
Lány felső
Eleje Himzet Minnie fej
Ujjat a nyaktól mértem!!
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
Hozzáadva 2010-11-29 20: 38
Összes termékemet feltettem 1 aukcióba ezért ne gondolkozz ha tetszik valami, mert lehet hogy megveszi valaki egybe!!!
Banki adatok: 66000042-15204080-00000000


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-11-12 19:44
. Disney Minnie 110 - Jelenlegi ára: 600 Ft

KÜLÖNLEGES,EGYEDI, KÖVES SELYEM-TUNIKA - Jelenlegi ára: 1 Ft


MÉRETVÁLTOZÁS MIATT SZOMORÚAN MEGVÁLOK NÉHÁNY KEDVES, KÜLFÖLDÖN VÁSÁROLT RUHADARABOMTÓL!
NAGYON KÜLÖNLEGES, EXTRAVAGÁNS!
FINOM, PUHA SELYEMSZERŰ ANYAG, MELY RUGALMAS-EZÉRT A MEGADOTT MÉRETHEZ + - 5-6CM HOZZÁ VAGY LESZÁMOLHATÓ.
NYAKNÁL GYÖNGYÖKKEL DÍSZÍTVE.
TELJESEN HIBÁTLAN, ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN VAN!
FOLYAMATOSAN FELTÖLTÖM HASONLÓ MÉRETŰ RUHÁIMAT!
KÉRÉSRE TERMÉSZETESEN (VEVŐ TERHÉRE) POSTÁZOM IS!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-19 18:46
. KÜLÖNLEGES,EGYEDI, KÖVES SELYEM-TUNIKA - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kedvenc hercegnős történeteim - Jelenlegi ára: 3 045 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kedvenc hercegnős történeteimA könyv listaára: 3499 Ft. Leírás:
A Csipkerózsika, A Szépség és a Szörnyeteg, az Aladdin, a Hófehérke és a hét törpe, A kis hableány és a Hamupipőke című népszerű meséket most egy kötetben vehetik kézbe a gyerekek. ISBN: 978-963-628-559-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 045 Ft

Az aukció vége: 2011-11-10 13:44
. Kedvenc hercegnős történeteim - Jelenlegi ára: 3 045 Ft

Kötött bébi sapka - Jelenlegi ára: 220 Ft

Dupla, kötött bébi sapka 12 hónaposoknak. Körfogat: 40 cm, fejtetőtől alsó szélig: 15 cm. Szép állapotban.


Jelenlegi ára: 220 Ft

Az aukció vége: 2011-11-19 12:00
. Kötött bébi sapka - Jelenlegi ára: 220 Ft

Gumiköpölyöző kék színben, még ÚJ - Jelenlegi ára: 1 200 Ft


Kék színű gumiköpölyöző, még Új, nem volt használva. Gyógyító és méregtelenítő masszázsoknál  szokták alkalmazni. Mérete: 6 cm magas, és a szívórésznél 5 cm az nyílás átmérője. Legszélesebb része: 8 cm.
 
 
A sablonomat hintasbaby készítette.



Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 07:11
. Gumiköpölyöző kék színben, még ÚJ - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Ezüst cigarettatárca (57 -s ajánlással) - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Régi ezüst cigarettatárca.
Nagyon szép hibátlan!
1957-s ajánlással.
Súlya: 67, 7 g hossz: 8cm, szélesség: 6, 5cm.
Leütés előtt kérdezz, mert máshol is hirdetem!!
Ha kérdésed van szívesen válaszolok.
Kérlek nézd meg a többi termékem is: )
Köszönöm hogy benéztél.


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 06:29
. Ezüst cigarettatárca (57 -s ajánlással) - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

LED izzó, GU10, 5 ledes, 230V, 5W, 60 , fehér, 600 - Jelenlegi ára: 3 890 Ft

Kompatibilis készülékek:
Speedshop
Nyitvatartás:
Hétfőtől-Péntekig: 9-19h
Szombaton: 9-17h


Jelenlegi ára: 3 890 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 04:06
. LED izzó, GU10, 5 ledes, 230V, 5W, 60 , fehér, 600 - Jelenlegi ára: 3 890 Ft

Hídszerepek - Cigány integrációs kérdések - Jelenlegi ára: 1 910 Ft


Hídszerepek - Cigány integrációs kérdések
A kötet esettanulmányai és dolgozatai cigány származású gyerekek, fiatalok sorsát mutatják be a könyvtári, iskolai, kollégiumi esélyteremtés lehetőségein keresztül. Az írások szerzői között találunk könyvtárost, pedagógust, szociálpolitikust és társadalomkutatót, de olvasható egy szöveg a népszerű énekesnőtől, Palya Beától is. A kötet a Nemzeti téka sorozat része.
SZERZŐ: Nagy Attila, Péterfi Rita
KIADÓ: Gondolat Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2008
OLDALSZÁM: 312
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 1 910 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 03:05
. Hídszerepek - Cigány integrációs kérdések - Jelenlegi ára: 1 910 Ft

2011. november 21., hétfő

gyönyörű plüss pulcsik babyc cherokee disney 6-9hó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Üdvözöllek aukciómon!
Gyönyörűséges plüss garbókat láthatsz és egy nagyon vagány, csajos csíkos magasított nyaku felsőt.
+ adok hozzá ajándékba egy eredeti Disney micimackós plüss kissapkát, beleírt méret: 1-2 év, de mi kisebb korban tudtuk hordani.
A lila plüss garbók adatai:
hossza: 32 cm
ujja hossza: 26 cm
vállszélesség: 5 cm
mell bőség: 27 cm
derékbőség: 29 cm
beleírt méret: 80-as (baby club)
A csíkos plüss garbó adatai:
hossza: 28 cm
ujja hossza: 24, 5cm
vállszélesség: 4, 5 cm
mell bőség: 27 cm
derékbőség: 29 cm
beleírt méret: 80-as (baby club)
Cíkos magasított nyaku, (cherokee)
hossza: 33 cm
ujja hossza: 29 cm
mell bőség: 25cm
derékbőség: 22 cm
beleírt méret:  6-9 hó
Folt és szakadás mentesek.
Ha bármilyen kérdésed van, írj nyugodtan szívesen válaszolok.
A termék súlya: 252 gramm (csomagolás nélkül)



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-19 00:39
. gyönyörű plüss pulcsik babyc cherokee disney 6-9hó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Barna maci - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Nagyon kedves mackó, feje, keze, lába mozgatható. Folt és sérülésmentes.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-11-11 22:18
. Barna maci - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

horgolt mobil vagy zsebkendőtartó - Jelenlegi ára: 750 Ft

Akár ajándék is lehet ez a színes fonalból, kézzel horgolt mobil vagy zsebkendőtartó .


Jelenlegi ára: 750 Ft

Az aukció vége: 2011-11-25 21:59
. horgolt mobil vagy zsebkendőtartó - Jelenlegi ára: 750 Ft

NŐI SZABADIDŐ XL-ES!! Leárazva! - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Üdvözöllek!
Az aukció tárgya , egy fekete-sárga melegítő együttes!
Egy-két alkalommal volt rajtam, semmi hibája nincs.
Újnak is mondhatnám.
A most következő átmeneti időszakra is megfelelő.
Dereka gumis, megkötős. Ezért írtam a 31-51 közötti méretet.
Nekem sajnos nagynak bizonyult, elkapkodtam a vásárlást.
Ezért adom el, hiszen feleslegessé vált.
Nem márkás!
Ha kérdésed van, írj, és szívesen mérek is, ha kéred!
Használd egészséggel!



Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 07:18
. NŐI SZABADIDŐ XL-ES!! Leárazva! - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Váza virágnak csíkos - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Eladó a képen látható csíkos virágváza.
Magassága: 28, 5 cm.
Átmérője a legkeskenyebb részénél: 3, 5 cm.
Átmérője a szájánál: 5 cm.
Az előző tulajdonosa egy magyar címer képét ragasztotta rá, de szerintem simán leszedhető.
Ha bármi kérdésed van, kérdezz bátran!
Nézd meg a többi termékemet is.
Hidd el, megéri!!!


Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2011-11-25 06:31
. Váza virágnak csíkos - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

TÁROLÓ DOBOZKA láncon + pénztárca ! - Jelenlegi ára: 590 Ft

Új   !
FÉM DOBOZ kincsek tárolására (nyakba akasztható) + kutyás gyerekpénztárca
5 cm-es doboz.   32 cm hosszú láncon .
10 x 7 cm-es játékpénztárcával.
Fontos !
Csak ajánlott levélként postázom, a kisebb értékű termékeket is.



Jelenlegi ára: 590 Ft

Az aukció vége: 2011-11-25 06:00
. TÁROLÓ DOBOZKA láncon + pénztárca ! - Jelenlegi ára: 590 Ft

0-3hó next bélelt bársony nadrág, hossz:30-33cm - Jelenlegi ára: 500 Ft

Újszerű Next bélelt bársony nadrág.
Szép égkék színű, színe az első képen látszik jól, élénk színű.
Kívül bababársony,  belül puha pamut. Dereka gumis, térdénél térdvarrásos, hogy könnyebb legyen benne a mozgás : ).  Elől hímzett zsebformák díszítik. A nadrág alja felhajtható, így tovább is hordható!  Kényelmes, puha anyagú.
Mosva adom!
Hibátlan állapotban!
Kipróbálási és megtekintési garanciával!
Méret:
teljes hossza :  30-33cm
dereka: 20cm és még nyúlik
belső szárhossz: 13-16cm
ülepe: 19cm
További termékeim:
szobacipő,  benti cipő, tutyi
kinti cipő,  utcai cipő
harisnya,  harisnyanadrág
pizsama
sapka
KÖNTÖS
hálózsák
pulcsi
kabát, dzseki
Bármit szeretnél,  amit nem találsz most,  szólj  és megbeszéljük,  tudok-e szerezni!
Posta, elsőbbségi 255. -, ajánlott 420. -


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-25 05:51
. 0-3hó next bélelt bársony nadrág, hossz:30-33cm - Jelenlegi ára: 500 Ft

Fakerítések, kapuk, rózsaívek - Jelenlegi ára: 2 930 Ft


Fakerítések, kapuk, rózsaívek
Tartalomból:
Kertkapuk
Kapufélfák és kerítésoszlopok
Az oszlopok készítése
A faanyagok felületkezelése
Hívogató kertkapu
Kerítések
Rózsakapuk, rózsaívek
Kertkapu és deszkakerítés
Kerten belüli elválasztóelemek
A telket határoló kerítés
Árnyékos lugas
Futtatórácsok
SZERZŐ: Ingald Andersson
KIADÓ: Cser Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2009
OLDALSZÁM: 68
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 930 Ft

Az aukció vége: 2011-11-25 03:20
. Fakerítések, kapuk, rózsaívek - Jelenlegi ára: 2 930 Ft

2011. november 20., vasárnap

Bench XL-es ing-pulcsi - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Bench XL-es kockásing-kapucnis pulcsi : ) Vagány darab!
Ha időd engedi nézz szét a többi termékem között!


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 00:19
. Bench XL-es ing-pulcsi - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Vadi új,37es,gyönyörű lila magassarkú cipő/szandál - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Teljesen új, gyönyörű SÖTÉT lila magassarkú dobozban, 37-es méretben.
Sarok magassága: 8cm.
Anyaga: műbőr.


Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Az aukció vége: 2011-11-09 23:11
. Vadi új,37es,gyönyörű lila magassarkú cipő/szandál - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

1Ft~Nmá~Autómosó műhely színváltós autóval~szuper - Jelenlegi ára: 1 Ft

 
Termékeink nagy része külföldi játékáruházból érkezett , általában visszáru,  csomagolás sérült, vagy megmaradt termék Minden esetben dobozuk bontott, mert a termékek kipróbálásra kerülnek. A játékok általában hibátlanok , a leírást a lehető legpontosabban adjuk meg.
licitálnod érdemes mert minőségi játékokhoz a bolti árnál jóval  olcsóbban  juthatsz hozzá
Ezen az aukción egy autómosó műhelyre licitálhatsz.
A műhely tartalmazza az autót is, ami a hideg -meleg víz hatására átváltoztatja a színét.
A szett új csomagolásából én bontottam ki.
Karácsonyra szép ajándék lehet
az első kép illusztráció
A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalunk, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudunk elfogadni.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-10 21:20
. 1Ft~Nmá~Autómosó műhely színváltós autóval~szuper - Jelenlegi ára: 1 Ft

DÍSZÍTETT KÉZI 44 CM KERÁMIA VÁZA RÉGI RETRÓ OLCSÓ - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ RÉGI KERÁMIA VÁZA!
Magasság: 44 cm
Kerület ( duci része): 53 cm
Nagyon szépen kidolgozott, igazi retró stílusú!
Lakása ékes dísze lehet, még önmagában is!
A posta költségeket a mindenkori postai díjtáblázat alapján számolom!
Csomagolási költséget természetesen nem számolok fel!
Kérem tekintse meg többi értékes termékemet is!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 20:30
. DÍSZÍTETT KÉZI 44 CM KERÁMIA VÁZA RÉGI RETRÓ OLCSÓ - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

1FT ÉDI BABA OVERALL OVERÁL LÁNY 68 - 74 6-9 HÓ - Jelenlegi ára: 1 Ft

ELADÓ EGY HIBÁTLAN GYÖNYÖRŰ SZÉP ALIG HASZNÁLT PLÜSS HÍMZETT BABA OVERALL (OVERÁL)!
NAGYON VASTAG
PAMUT-POLIÉSZTER
VATELINNAL BÉLELT
TELJES HOSSZA: 57CM
SZÉLESSÉGE: 34CM
UJJA HOSSZA NYAKTÓL: 26CM
KANTÁR-ÜLEP TÁVOLSÁG: 44CM
KÉRLEK KATTINTS RÁ A TÖBBI TERMÉKEMRE IS: )


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-14 16:32
. 1FT ÉDI BABA OVERALL OVERÁL LÁNY 68 - 74 6-9 HÓ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Modern szék - Jelenlegi ára: 6 800 Ft

Tömör Bükkfa székek!!! Egyenesen a gyártótól!!! Magas minőségi és technológiai követelményeknek megfelelő erős, masszív és minőségi székeket gyártunk. Nincsenek felesleges plusz költségek. Minőségi anyagból a legmasszívabb kivitelben készülnek, vendéglátó ipari egységek, kocsmák, éttermek számára. Igényes székek, asztalok, étkezőgarnitúrák egyedi méretben-színekben készűlnek. Rövid határidővel nagy szín és forma választékkal állunk rendelkezésükre. Az árak tipusonként változhatnak.
Színek: natúr-éger cseresznye-calvados-dió-mahagóni-pác. tölgy Stb                                                          Szállítás az ország egész területén megoldható.


Jelenlegi ára: 6 800 Ft

Az aukció vége: 2011-11-05 16:38
. Modern szék - Jelenlegi ára: 6 800 Ft

M&S felső+George legging - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Marks&spencer Mini Boutique nagyon szép flitteres tunika/felső bele írt méret 1 1/2-2 év+George legging bele írt méret 12-18 hó de nagyobb!


Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2011-11-06 14:35
. M&S felső+George legging - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

TAKÁCS TIBOR: ARANYTÁNYÉR - Jelenlegi ára: 345 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! ARANYTÁNYÉRA termék használt, olvasott: eladó a képen látható állapotban. Kínálatunkban több mint háromezer használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás postán ajánlott levél formájában (a Magyar Posta aktuális díjszabása szerint, 315 Ft-tól) vagy futárszolgálattal (795 Ft. ), kizárólag előre utalással lehetséges. A küldemény súlya alapján számított szállítási költséget válasz emailben előre megadjuk. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 345 Ft

Az aukció vége: 2011-11-08 10:00
. TAKÁCS TIBOR: ARANYTÁNYÉR - Jelenlegi ára: 345 Ft

RÉSEK AZ IDŐN - VERSEK ÉG ÉS FÖLD KÖZÖTT - Jelenlegi ára: 1 280 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
205613
RÉSEK AZ IDŐN - VERSEK ÉG ÉS FÖLD KÖZÖTT
Harminckét költő sokszínű verseit tartalmazza e kötet a transzcendenciáról, Istenről, a létezés égi gyökereiről. Ajánljuk mindazoknak, akiknek vannak kérdéseik önmagukkal és az őket körülvevő látható és nem látható valósággal kap­csolatban, s akiknek jóleső érzés, ha a válaszkereső úton költők versei velük együtt vándorolnak, keresnek.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 1 280 Ft

Az aukció vége: 2011-11-10 09:04
. RÉSEK AZ IDŐN - VERSEK ÉG ÉS FÖLD KÖZÖTT - Jelenlegi ára: 1 280 Ft

2011. november 19., szombat

Fabrio, Nedjeljko - Város az Adrián - Jelenlegi ára: 2 720 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
199018
Fabrio, Nedjeljko
Város az Adrián
A kitűnő horvát író regénye egy soknemzetiségű család történetét kíséri végig a tizenkilencedik század elejétől századunk közepéig. A gazdagon áradó, fordulatokban bővelkedő történet színhelye Rijeka/Fiume, az Adria bábelien soknyelvű és sokkultúrájú kikötővárosa.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 720 Ft

Az aukció vége: 2011-11-10 07:04
. Fabrio, Nedjeljko - Város az Adrián - Jelenlegi ára: 2 720 Ft