2011. május 31., kedd

Smoothie Maker - Jelenlegi ára: 7 900 Ft


http: //www. google. hu/search? q=%09+Smoothie+Maker&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org. mozilla: hu: official&client=firefox-a#q=Smoothie+Maker&hl=hu&client=firefox-a&hs=fxj&rls=org. mozilla: hu: official&prmd=ivnsb&source=univ&tbs=vid: 1&tbo=u&ei=ZwEpTa6JGMKh8QPVj-m6Ag&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCwQqwQwAA&fp=f3b6453b95b39f8f
Valami igazán egészségesre vágyik? Szeretne különleges és színpompás üdítőket fogyasztani?
Bemutatjuk a PRO V család legújabb tagját: a Smothie Makert! Koktélokhoz, juice-okhoz, nektárhoz, fagylaltokhoz és gyümölcs-habokhoz!
A Smoothie Makerrel készült gyümölcslé sokkal egészségesebb a dobozos gyümölcsleveknél, mert az egész gyümölcsöt felhasználhatjuk, a gyümölcs húsát is. Vitaminok, rostok, egészség, életerő… mind Smoothie Makerből!
Válassza ki kedvenc gyümölcseit, csurgasson hozzá egy kevés mézet, fordítsa el a poharat – máris kész a fantasztikus gyümölcsözön!
A pengék elképesztő sebességgel forognak, 72 ezer fordulatot tesznek meg percenként.
Választhatja piros és fehér színben is!
A tisztítása gyerekjáték! A Smothie Maker speciális tisztítópohara van, csak rápattintjuk, elfordítjuk, és a penge máris tiszta. Elég hozzá néhány másodperc! Nem kell kicsavarni, szétszedni, filtert mosni, nincs vele fáradságos pluszmunka.
Smoothie Maker:
- 1db Smoothie Maker alapgép
- 1db Smoothie Maker kis pohár
- 1db Smoothie Maker nagy pohár
- 1db Smoothie Maker tisztítópohár
- 1db Smoothie Maker tető
 
 



Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 22:23
. Smoothie Maker - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése