2012. január 30., hétfő

Jonathan Franklin - 33 FÉRFI - 69 NAP, 688 MÉTERRE - Jelenlegi ára: 3 192 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
243670
Jonathan Franklin
33 FÉRFI - 69 NAP, 688 MÉTERRE A FÖLD ALATT
2010. október 12-én a világ feszülten figyelte, mi történik a chilei Atacama-sivatag egy eldugott rézbányájában. A végső előkészületek zajlottak abban a merész mentési műveletben, amellyel véget vetnek a leghosszabb föld alatti fogságnak az emberiség történetében.
Hatvankilenc nappal korábban harminchárom bányász rendes napi műszakját teljesítette mélyen a San José bánya belsejében. Éppen ebédszünetet tartottak 688 méterrel a föld alatt. Tíz perccel később átható reccsenést és mély morajlást hallottak. Por és törmelék hullott rájuk. A kőbombázás öt teljes óráig tartott. Amikor végre megszűnt, a bányászok megállapították, hogy tonnányi kőtömeg zárta el őket a külvilágtól. Az omlás után tizenhét nappal végre elért hozzájuk egy fúró. Üzenetet küldtek vissza a felszínre: ,, Jól vagyunk a menedékben: a 33-ak. "
A mentőcsapattal való exkluzív kapcsolattartás és a bányászokkal készített sok-sok órányi interjú alapján Jonathan Franklin bevisz minket a beomlott bánya mélyére az emberekhez, és bemutatja a mentési művelet kulisszatitkait, a csapat erőfeszítéseit, hogy felszínre hozzák a lent rekedteket.
Tizenhét napig a remény lassan kétségbeesésbe, aztán beletörődésbe fordult. A bányászok lassú, fájdalmas halálra készültek. Miután egy fúró végre elért hozzájuk, még mindig hét hetet kellett várniuk, hogy kiszabaduljanak. Az, hogy mit tapasztaltak a bánya klausztrofóbiás sötétjében, hogyan őrizték meg a családok a hitüket, és milyen soha nem látott méretű, bonyolult mentőakcióval hozták ki őket, felejthetetlen történet. Arról szól, hogyan győzi le a remény a félelmet, a találékonyság az akadályokat, és hogy a harminchárom bányász, valamint a megmentésükön dolgozó emberek hogyan tettek csodát a sivatagban.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 3 192 Ft

Az aukció vége: 2012-02-03 09:10
. Jonathan Franklin - 33 FÉRFI - 69 NAP, 688 MÉTERRE - Jelenlegi ára: 3 192 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése