2012. március 5., hétfő

Flavin7 ital 500ml - Jelenlegi ára: 10 230 Ft


Összetevők: Vörös szőlőlé, feketeribizli lé, feketecseresznye lé, feketeszeder lé, bodza termés velője, szilvalé, kökény termés velője.
Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben
5 ml
10 ml
20 ml
Össz polifenol
110 mg
220 mg
440 mg
Ebből: - flavonoid
85 mg
170 mg
340 mg
- resveratrol
0, 085 mg
0, 17 mg
0, 34 mg
Alkohol
0, 8% v/v
0, 8% v/v
0, 8% v/v
A természetes flavonoid-koncentrátum Flavin7 gyümölcsökből kivont antioxidáns- és flavonoid-koncentrátum, amely elősegítheti szervezetünk hatékony működését.
A Flavin7 nem gyógyszer, nem gyógyhatású készítmény. Különleges étrendkiegészítő, természetes alapanyagokból készül, tartósítószert nem tartalmaz.
Az első flavonoidot Szentgyörgyi Albert Nobel-díjas professzor fedezte fel 1928-ban. Akkor P-vitaminnak nevezte el. Mára több ezer kutató bizonyította ezen anyagok szív- és érrendszerre gyakorolt jótékony hatását. A flavonoidok szerepét az egészségmegőrzésben kutatások igazolják, kísérletekkel bizonyított, hogy a flavonoidok megtisztítják a szűkült ereket a koleszterin lerakódástól, így javítják azok átjárhatóságát.
A flavonoidok visszaadhatják az érfal rugalmasságát, erősíthetik a vénákat, védhetik az erek belső falát, valamint csökkenthetik a vérzsír -szintet.
Kutatók szerint a Flavin7 - ben lévő flavonoidok antioxidáns hatása 20-50-szer hatékonyabb a C és E vitaminnál is.
A rendszeres antioxidáns bevitel lassítja a sejtek elhasználódását és az öregedési folyamatokat. A flavonoidok magasabb rendű növények és gyümölcsök másodlagos anyagcsere termékei. Ezekből többre van szükségünk, mint amennyi gyümölcsöt el tudnánk fogyasztani!
A Flavin7-ben található speciális növényi immunanyag a Resveratrol. Ez olyan növényekben található meg, amelyeket nem védtek vegyszerekkel, ezért saját immunrendszerükre voltak utalva. A Flavin7 természetes ásványi anyag és vitaminforrás, amely támogatja az immunrendszer működését.
Vörös szőlő
 
Vitaminjai: a B1, B2, C, folsav, biotinforrás is.
Ásványi anyagok: foszfor, káliumban, kalcium, nátrium, magnézium, kevés vas és cink.
Flavonoidok: a quercetin, rutin
Savak: borkősav, almasav, citromsav, borostyánkősav
Növényi anyaga a resveratrol.
A gyümölcs értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
Napi tápanyag-szükségletünket képes fedezni. Élelmi rostja jó hatással van a bélműködésre. Víztartalma magas.
Gyorsan felszívódó cukortartalma: csökkenti a fáradtságot, növeli a koncentrálóképességet, energiát ad.
Ásványi anyagai jó hatással vannak idegrendszerünkre, fogerősítő, csontrendszerünk karbantartója. Vese, húgyhólyagtisztító. Késlelteti a vesekövek kialakulását. A reumás eredetű gyulladásos fájdalmak enyhítője. Étvágyjavító, leromlott, lázas betegségben ajánlott.
Quercetin tartalma szerepet játszik a rosszindulatú daganatok kialakulásának megelőzésében. Csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást. Védi érrendszerünket a káros lerakódásoktól és ennek következményétől, az erek beszűkülésétől, az infarktustól és az agyvérzéstől. A vegyület a legnagyobb mennyiségben a vörös szőlő levében és a vörösborban található meg.
Fekete ribizli
Nem egyszerűen jó, fogyasztása kifejezetten ajánlott. Gyümölcsét gyógynövény szavunk mintájára joggal nevezhetnénk gyógygyümölcsnek, amit az idős embereknek gyógyszerek helyett kellene fogyasztani. Hatásaira az 1970-es években figyeltek fel ismét, többek között a középkori európai szerzetesek gyógynövényleírásait tanulmányozva. Az érett bogyók dúskálnak az egyben antioxidáns hatású, szabadgyökfogó, tumorellenes színanyagokban. Különösen sok antocián, flavonoid, polifenol van benne. A gyümölcs 100 grammjában csak antocián-származékokból (cianidin, delfinidin, kumarinsav stb. ) több, mint 500 mg található, a többi antioxidánsról nem is beszélve. E tekintetben magasan veri az összes többi piros bogyós gyümölcsöt. Jelenleg is folynak orvosi kutatások antioxidánsainak gyógyhatására vonatkozóan. Vizsgálják érelmeszesedés, ízületi gyulladás, reuma, prosztatarák ellenes hatását, a menopauzában kifejtett hatását, de a sort még jócskán lehetne folytatni a korral járó különböző bajokkal. Nemrég Parkinson-kór ellenes és az időskori demenciát megelőző hatását is felfedezték. Sok található benne az A-vitamin provitaminjából, a karotinból, B1-, B2- és E-vitaminból is és természetesen C-vitaminból. A feketeribizli levele nagyon gazdag C-vitaminban. 100 g gyümölcsre 130-170 mg C-vitamin jut. Tanulmányok foglalkoznak továbbá méregtelenítő és vízhajtó hatásával. Rendszeres fogyasztása mellett a vér kórosan magas koleszterin- és vérzsírszintjének csökkenését is tapasztalták. Segíti a bélflóra egészséges alakulását.
Fekete cseresznye
 
A cseresznye tartalmaz káliumot, kalciumot, nátriumot, foszfort, stb. Van benne továbbá A, B, és C-vitamin. A cseresznye tartalmánál fogva kitűnő vértisztító. A téli húsos táplálkozás következtében hamarosan megtelik a szervezet húgykősavval, aminek lerakodása a csuklókban vagy az ujjakban erős fájdalmat okoz az idősebbek körében. A cseresznye segít megtisztítani a vért, aminek következtében enyhül, vagy elmúlik a fájdalom. A cseresznye hatása a vértisztításban jut kifejezésre, az pedig a bőrt tisztítja meg. Hormonelégtelenség, az a betegség, amikor a szervezet kevesebb hormont termel, mint kellene, így számos betegség alakulhat ki. A szintetikus hormonok veszélyesek lehetnek, sok nőnél ellenhatásként még rosszabb lesz a helyzet. Ezért helyesebb, ha a természetes hormonokhoz folyamodnak, amit a növények termelnek, így a cseresznye is. Ezek a hormonok segítenek helyreállítani a szervezet megbomlott egyensúlyát.
Fekete szeder
A szeder az egyik legrégebben említett gyógynövény. Már i. e. 400-ban, Hippokrátesz korában is említik jótékony hatását. Az 1500-a években a patikusok ismerték fogínyvédő hatását, állatok fekélyeinek kezelésére is használták.
Gazdag vitaminokban (A-, B1-, B6- illetve C-vitamin, folsav) és ásványi anyagokban (kalcium, kálium, foszfor, magnézium, vas, msngán, réz). A szeder tápanyagtartalma nagyon hasonlít rokonáéhoz, a málnáéhoz, de szénhidrát- és növény rost- illetve pektintartalma nagyobb. Dúskál az antioxidáns flavonoidokban. Flavonoid vegyületei elsősorban antioxidáns hatásuknak köszönhetően hasznosak, de azt is számos kutatási eredmény támasztja alá, hogy immunerősítő, gyulladáscsökkentő, daganatellenes hatásuk is van.
Bodza termése 
Mélykék bogyói, gyümölcse nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, fehérjéket, ásványi anyagokat, szerves savakat, cseranyagokat és antociánt (piros színanyagot). Nagy antociántartalma miatt széleskörűen használják az élelmiszeriparban természetes élelmiszer-színezéknek. Az ásványi anyagok közül a bogyó vastartalma kiemelkedő a szintén nagy kalcium-, kálium- és foszfortartalom mellett. A benne levő vas a szervezet számára tökéletesen felvehető formában van jelen, emiatt vashiányos, vérszegény személyeknek ajánljuk a bogyóból készült termékeket. A bogyókból lé, szörp, kiváló lekvár készíthető, izzasztásra, vizelethajtásra, székrekedés ellen jól használható, de a bogyók gyógyhatásai közé sorolható az álmatlanság, a migrén, a fájdalmas ideggyulladások elleni alkalmazás is.
Szilva
A szilva rendkívül gazdag káliumban (757mg/100g). Egyik legjobb vértisztító. Serkenti az emésztést, a legeredményesebb a székrekedés ellen. A szilvában lévő mangán hatására a szervezetben az emésztést segítő enzimek lökést kapnak. A kálium szabályozza, normalizálja a szív ritmusát és segít a test salakanyagainak kiürítésében. Véd a belső vérzések kialakulásával szemben. A szilva tisztítja a vért és csökkenti a vérnyomást.
Kökény 
C-vitaminban gazdag terméseit október végén szedhetjük, ha már kissé megcsípte a dér. A termésekből készített ital,  lekvár, bor, pálinka vagy likőr betegségek után kiváló roboráló szer, immunrendszer- és idegerősítő. Zsírcsökkentő hatású, fogyókúra esetén nélkülözhetetlen. Méregtelenítő és vértisztító hatása miatt bőrkiütések megszüntetésére is alkalmazhatjuk. A kökény fogyasztható továbbá bélhurut ellen, anyagcsere-szabályozó hatása érvényesül reumánál, általános immunerősítő. A népgyógyászat kúraszerűen sárgaság és aranyér kezelésére is javasolja. A kökény fontos forrása az ELLAGSAV-nak (EA). Az  ELLAGSAV egy daganatpreventív  fenolos  dilakton, anticarcinogen (magyarul daganatmegelőző, rákellenes) hatású. Kísérletileg igazolt, hogy az EA étrendi adagolása 55%-al csökkenti a tumor fejlődését.
Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében!
Felhasználási javaslat: napi 2-3x5-10 ml.
Súlyosabb problémák esetén folyamatos fogyasztás javasolt!
Étkezés előtt kb. 15-20 perccel ajánlott a bevétele!
Néhány percig a szájban, nyelv alatt tartsa, így hatékonyabb a felszívódás!
Használat előtt alaposan rázza fel! Felbontás után hűtőszekrényben tartandó!
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termék hatásairól leírást nem közölhetnénk! A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!
 



Jelenlegi ára: 10 230 Ft

Az aukció vége: 2012-03-08 09:03
. Flavin7 ital 500ml - Jelenlegi ára: 10 230 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése